Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΗΠΙΟΧΩΡΙΟΝ - ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ   ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ   ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΘΕΜΑ: Μελέτη κατασκευής Νηπιαγωγείου, στο πάρκο ΗΡΩΟΥ Ασβεστοχωρίου.
ΤΙΤΛΟΣ: "ΝΗΠΙΟΧΩΡΙΟΝ-ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΝ"
Ο Σύλλογός μας σας προσκαλεί να παρευρεθείτε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 12.15΄ στην αίθουσα 206 της πτέρυγας ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Αριστοτελείου   Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης (Α.Π.Θ.), όπου θα παρουσιασθεί η πτυχιακή εργασία της συμπολίτισσάς μας - τελειόφοιτης φοιτήτριας Αρχιτεκτονικής Σχολής Α.Π.Θ. - Πολυξένης Δ. ΠΑΥΛΙΔΟΥ ,  κόρης του Αρχιτέκτονα Δημητρίου Α. ΠΑΥΛΙΔΗ (Αρχιτεκτονικό Γραφείο ΕΡΓΟΚΑΤ- Αγγελάκη 39 Θεσ/νίκη), και η οποία είναι ήδη Πολιτικός Μηχανικός (Δομικών Έργων).
Στην εργασία της παρουσιάζεται η Μελέτη - Πρότασή της - για κατασκευή Νηπιαγωγείου στον χώρο στο πάρκου  του ΗΡΩΟΥ Ασβεστοχωρίου, και στην οποία αναδεικνύεται η επαγγελματική της κατάρτηση, ως Πολιτικός Μηχανικός, αλλά και ως αυριανή Αρχιτέκτονας. Επίσης διακρίνεται χαρακτηριστικά η ευαισθησία της προς το περιβάλλον διότι στην πρότασή της συνδέει την κατασκευή αρμονικά με τα υπάρχοντα δένδρα του Πάρκου, χωρίς να αφαιρέσει κάποιο απ΄αυτά και να αλλοιώσει το όμορφο τοπίο.
Ο Σύλλογος Γονέων θα τιμήσει με την παρουσία εκπροσώπων του την παρουσίαση, και εύχεται στην νέα Επιστήμονα καλή επιτυχία και Λαμπρή Σταδιοδρομία.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.