Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ
Ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη καταρτίζει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2012-2014 το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις τοπικές αναπτυξιακές δράσεις του δήμου για την επόμενη τριετία. Ήδη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου, για την ενημέρωση των πολιτών, ένα προσχέδιο (Α΄φάση) του επιχειρησιακού προγράμματος το οποίο τίθεται από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση ώστε να οριστικοποιηθεί ενσωματώνοντας τις προτάσεις των πολιτών. 
Για τις επόμενες δύο εβδομάδες (10-24 Νοεμβρίου 2011) οι πολίτες και οι συλλογικοί φορείς του δήμου μας μπορούν να διατυπώσουν τη γνώμη τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για όλα τα θέματα του δήμου. Για τα έργα, τις υποδομές, το περιβάλλον, το χωροταξικό σχεδιασμό, την παιδεία , τον πολιτισμό και τη υγεία, την τοπική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και την καινοτομία. Για κάθε δράση που κρίνουν αναγκαία για την ευημερία του τόπου μας. Θα μπορούν να συμπληρώνουν τα σχετικά ερωτηματολόγια και να καταθέτουν τις προτάσεις και τη γνώμη τους στις ειδικές κάλπες που υπάρχουν στα ΚΕΠ Πυλαίας, Πανοράματος και Χορτιάτη και σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα, ηλεκτρονικά στο www.pilea-hortiatis.gr και με αποστολή e mail στο diavoulefsi.panorama@pilea-hortiatis.gr συμπληρώνοντας το σχετικό αρχείο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του δήμου. 
Ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σε δήλωσή του για τη δημόσια διαβούλευση τόνισε: «Ο δήμος που θα φτιάξουμε θέλουμε να έχει τη σφραγίδα του κάθε πολίτη μας. Το επιχειρησιακό μας σχέδιο για τα επόμενα τρία χρόνια θέλουμε να περιλαμβάνει τις προτάσεις της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας. Αυτός είναι ο δικός μας τρόπος συμμετοχής των πολιτών στο κοινό μας μέλλον. Αυτή είναι η δική μας πολιτική για να κάνουμε πράξη την ουσία της τοπικής δημοκρατίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.